Är Adele det bästa vi har just nu?

Inte för länge sen sa  chris cornell frontmannen i bandet Soundgarden i en intervju  i den brittiska tidningen nme att adele är det bästa sångaren vi har just nu. Han gör precis som alla musiker som har varit i musikbranchen länge och som alla musiknördar gör just nu, alltså hävdar att dagens popmusik suger. Som en ordinary musiknörd erkänner jag att jag tänker i dessa banor. Han säger också att det finns stort chans att ett nytt genre eller ett band med ett bra sound ska slå igenom idag p.g.a att musiken i princip suger just nu.
Och han avslutar intervjun med att säga att Adele framgång har gjort så att han har återigen fått hopp för musikindustrin idag.
Så får Adele oss att börja tro på musikindutrin igen? ( jag pratar nu om artister som finns med i tio i top i bilboardlistan.
Med artister som carly rea japson, nicki minaj och katy parry, så ja.
Men endast för att de här artisterna skiljer sig inte åt, de gör likadant musik och ser likadant ut.
Så Adele är unik just nu i sin stil - vilket är bra för att varje artist vill vara unik
låtskriveri då?
Det är ingen hemlighet var Adele fick sin inspiration till att skriva alla låtarna till albumet "21". vilket gör låtarna mer äkta och meningsfull och nu när typ alla i bilboardlistan gör "wannabe- housemusik" så behöver hon inte konkurrera med artister som förr var duktiga på just låtskrivera typ som usher (är sur att han har övergivit rnb). och hon behöver inte oroa sig för rihanna som sjunger om hur mycket hon tycker om att ha sex och katy perry som ställer frågan om vi känner oss som en plastpåse.
Tillför hon något nytt?
Det här är det absoluta det viktigaste en artist måste ha för att vara bäst- nämligen vad kan man göra för musikvärlden. Helt ärligt har hon inget unikt sound. Man har hört detta förr. För mig är soundet det viktigaste.
Hon kanske utvecklar det senare, men just nu har hon inte det.
Så är hon det bästa vi har just nu? -jämfört med de andra artisterna så ja, men hon har inte ändrat musikindustrin därför anser jag att vi inte ska ha höga förväntningar att musikindustrin håller på att bli bättre.
Tycker att alla house dj vi har just nu håller på att förändra musiken, tyvärr så har nicki minaj och rihanna försökt ta sig in i den genren.

Kommentarer
Postat av: william

adele & gaga äger:DDD



2012-08-03 @ 11:04:30
URL: http://funnyones.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0